music

Tuesday, February 19, 2013

Child world

Bile kenang2 balik zaman kanak2 haiiiii indah nyer..tapi mase jd kanak2 sibok nak jadi dewasa..nak kerja..nak bawak kerete sendiri..nak kawen..nak ade anak..nak masak..haha kan kan kan

Bile dah dewasa sibok rindu zaman kanak2..takde masalah.. Tak payah pikir date line dh dekat..tak payah fikir tanggungjawab..takyab fikir esok pagi sarapan ape..lunch plak dinner??.. Kan kan kan huhu

Tu la manusia..bkn tak bersyukur..cume memang dah lumrah..bile dah takde depan mata baru tercari.. Tapi syg zaman tu takkan berulang lagi..

Syukur aku punyai zaman kanak2 yang sihat dan riang..sihat bkn sahaja dr fizikal tapi dari semua segi..dan berazam jika Allah beri zuriat nanti akan pastikan anak2 menjalani alam kanak2 dengan penuh kegembiraan dan pembelajaran yg baik2.. In shaa Allah..

Kawan2 zaman kanak2 pun dah makin ramai mengakhiri zaman bujang..makin ramai yang bakal mengakhiri zaman bujang..dan dah masuk ke zaman keibubapaan.. Hurmm ok n3 xde motip..tu je..byeee

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)