music

Wednesday, February 15, 2012

Tetamu yang sering berkunjung

Salam...

Sejak kebelakangan nie memang ade tetamu yang sering berkunjung..
kunjungannya tanpa jemu..
makin lame makin kerap dia berkunjung..
tapi aku xpernah bosan melayan kerenahnya setiap kali kunjungan nyer...
malah rase seronok setiap kali dia tiba..

cume akhir2 ni setiap kali kunjungannya membawa impak yg besar pada aku..
bila aku bangun pagi mata jadi bengkak..
muka jadi sembab..
hati tak keruan..
macam orang hilang arah..
tapi aku tetap tak mampu menangkis kunjungannya..
Untuk mengelakkan dia berkunjung aku segara tidur..
Tapi kadang2 kunjungannya mengejutkan aku dan aku tetap melayannya dengan ikhlas..
Cume aku dah tak larat untuk meronta..
Aku biarkan..aku relakan..

Harini bila aku bangun pagi aku lihat calender yang tergantung di hujung katil..
15 feb 2012.. Dah setengah bulan berlalu..
Ini maknanya hanya lagi setengah bulan dia akan mengunjungi aku..
InsyaAllah lepas ini tidak lah aku menangis lagi..
Walaupun dia berhenti berkunjung hanya untuk sementara..tapi saat itulah yang aku nanti2 kan..
Apa bika dia tidak hadir..bermakna aku sudah memiliki dan berada dekat dengan tuan empunya dia..bila sudah bertuan..dia tidak hadir lagi..nanti bila tuan dia pergi semula..dia akan berkunjung mengantikan diri..

Bermakne lagi setengah bulan aje aku akan menerima kunjungan
R.I.N.D.U
Nanti en.sekeping dah balik xperlu la rindu2 lagi..
Hihi

Key bai...



posted from Bloggeroid

8 comments:

Safra Syazana said...

walaupun die dah balik tapi tetap rindu sbb die xder dtg jumpe sy.. :((

** en.sekeping macam makin matang jer..wihuuuuu :-P

s.z.a_s.z.a said...

abg zef nampak berisi la kt dlm gambar tu... dh bukan En.Sekeping dh.
:)

can't wait to meet you sister :)

aEn said...

Mungkin dia kene settlekan keje dia dlu kot zana..awak msh off kn phone ke? Rindu la nk berwhatsapp...suke bile dia bagi pict ni nmpk mcm laki org kn..klu tdk mcm bujang ne..haha

Zaza..dia dh gain weight 6kg..tp bini dia naik 10kg..hahaha..cant wait too..mish semua2 sister...

farizah zin said...

awat muka abob jadi camni..hahahaha...

lame xjumpe kawan sejenis a.k.a mr hanim bulu nih.ahaks..

aEn said...

Haha..dia.nak nampakkan yg dia laki org ar eja...dia sian kat anim..nampak mcm abang bile diorg jalan ber2..kikikiki..tu yg abob cube menjadi sehebat anim..thihihi.. Nnt abob balik awal bln depan..lau en.anim ade bole la double date lg kite..

farizah zin said...

ahaks...orait..kalau time tuh x meletup lagi buleh je double date..tarak hal..

Safra Syazana said...

bak kata awak yang berbulan-buln, bertahun-tahun bolh tunggu kenapa tidak tunggu sja yg beberapa saat lagi kan..wihuuuuu (ayat sedapkan hati sendri) nak gelak nak nagis semua adooooo ni puan aen....

***rindu LOVELY DOVEY berkumpul :((

AdD Buchat said...

alah... bukan main kusut lg muka en. sekeping ko ni....