music

Monday, December 19, 2011

lepas seminggu akan jadi 2 minggu

HURMM....
mood swing sane swing sini..mcm buaian sambil nyanyi lagu buai laju2
almost 3weeks dah kene tinggal dengan encik sekeping..
dia pergi berjuang..hihi padehal g keje xde kene mengena dgn angkatan tentera pun..bam bom bam bom je lebey wife dia kannnnn..haha




              Rindu kamoo!
tapi seyes la weyyyyy..selame ni kawan2 dok sembang cakap sebelom kawen bole la kene tinggal..dah kawen nnt sesak dade kot..tapi mase tu aku control macho je..eleh xdela..xde pape dh biase dh kene tinggal nie..setakat 3 bulan ape lah sangat,,!!! ok sekarang kalau boleh sedut balik..memang aku download balik ape yang aku ckp tu..dan takkan sekali-kali aku upload kate2 tu lagi..

memang 500% berbeza mase bercinte dgn dh tawen..uhuk2..feeling tu sangat2 la lembik..pantang terkene sikit senang betol tangkap leleh..pantang dengar lagu2 cinte..mule la hujan air mate membasahi pipi..uhuk2..tgkgambo kawan2 ngn husband pun bole jeles..hep hep hep..hati sile jadi macho semula..sile kawal emosi anda..cari remote plisssss...

tambahan plak dah 2weeks en.sekeping g location..so xde line..xdpt dihubungi..arghhh sangat tensi..rindu tp x bole nk msg or call..FB pun x bole..sedey kan korang?..sian aku..sob sob sob..pastu last weekend den balik umah omak mertua den..alahaiiii lagi la sodey..xtau nak wat ape..selalu klu balik sane petang2 je g meronda naik motor kt 1 felda tu..ni dok umah je..tgk rambutan pun leleh..tgk manggispun leleh..bukan air liur tapi air mate ni..haha..tapi Alhamdulillah sabtu lepas en.sekeping call gune satellite phone.. walaupun dapat sembang 7 minit pun dah rase horeyyyy gile..syukur sangat..dapat gak tambah rindu..bkn kurangkan rindu..tp wat bertambah rindu dan sayu..ohwww hati sekali lagi anda out of control..hep hep hep..

tak sabar nak tunggu en.suami lame di labuan..bole la aku fly ke sane..hihi dating..and mane tau ade rezeki made in Labuan kan..ngehngehngeh..masih terus mengharap dan berdoa agar Allah memberikan kami rezeki yang halal dan zuriat yang soleh serta solehah..amin....

ok dah...thatha

::jom kira BINTANG::

2 comments:

riena azneira said...

cmni rse xsbr nak kawen.huuuu~:D

semoga ada rezeki kak ain insyaAllah ;)

aEn said...

Kawen la cepat..akak pun xsbr nk g wedding rina..hihi..tq rina..doa2kn yer